PurgEye® 100

IP65

De meestverkochte allround PurgEye® 100 is stof- en waterdicht (IP65), heeft een handige auto-kalibratie knop en een groot LCD display. De low-sensor en batterij indicator waarschuwt tijdig wanneer de sensor of de batterijen vervangen moeten worden. Het stroomverbruik van deze monitor is overigens extreem laag, de batterijen gaan soms wel jaren mee.

✔️ Nauwkeurig tot 100 ppm
✔️ Meetbereik 20,94% tot 0,01% zuurstof
✔️ IP65 stof- en waterdicht
✔️ Auto-kalibratie en -slaapstand

$

PurgEye® 100 IP65 brochure EN PDF

$

PurgEye® 100 IP65 FAQ EN PDF

Inruilen? Ja, graag!

Je oude kapotte monitor is geld waard. Ruil ‘m in op een nieuwe PurgEye® monitor. Het merk, de leeftijd of de staat van de monitor is niet belangrijk. Lever je monitor (met printplaat, display en sensor) in en ontvang een aantrekkelijke korting op een nieuwe gekalibreerde PurgEye® monitor.
Meer weten? +31 (0)88 70 80 700 of info@pipeq.nl

 

Luchtdicht verpakt en genummerd

PurgEye® 100 sensoren

De PurgEye® 100 sensoren zijn luchtdicht verpakt en voorzien van een serienummer. De unieke verpakking zorgt ervoor dat de gemiddelde levensduur wordt verlengd tot bijna 20 maanden of meer. De verpakking voorkomt dat zuurstof binnendringt waardoor de sensoren inert blijven totdat de verpakking wordt geopend voor gebruik. De omloopsnelheid is hoog (en FiFo)zodat je altijd verzekerd bent nieuwe sensor.