PurgEye® 1000

Remote

De PurgEye® 1000 Remote heeft een externe sensor unit met ingebouwde pomp die middels een datakabel is verbonden met de monitor. De PurgEye® 1000 kan in het backinggassysteem worden gemonteerd en transporteert meetgegevens tot een afstand van 1000 meter. De 1000 Remote meet als enige monitor in het hart van de backinggaskamer, dicht bij de las, en zonder enige vertraging.

✔️ Nauwkeurig tot 10 ppm
✔️ Meetbereik 20,94% tot 0,01% zuurstof
✔️ Te monteren in de QuickPurge®
✔️ Long life sensor

$

PurgEye® 1000 Remote brochure EN PDF

$

PurgEye® 1000 Remote FAQ EN PDF

Inruilen? Ja, graag!

Je oude kapotte monitor is geld waard. Ruil ‘m in op een nieuwe PurgEye® monitor. Het merk, de leeftijd of de staat van de monitor is niet belangrijk. Lever je monitor (met printplaat, display en sensor) in en ontvang een aantrekkelijke korting op een nieuwe gekalibreerde PurgEye® monitor.
Meer weten? +31 (0)88 70 80 700 of info@pipeq.nl

 

Voorkom porositeit bij lassen

Dew Point Purging Gas

Tijdens het lassen met formeergas, terwijl de restzuurstofwaarde wordt gemeten door een PurgEye® monitor, kan het nodig zijn om ook het dauwpuntvocht te meten om te voorkomen dat gassen, waaronder zuurstof, waterstof en stikstof, in de lasverbinding worden opgenomen. De sensor meet waar condensatie begint en het vocht in de lasomgeving zal condenseren op het materiaal dat gelast wordt. Dit kan de uiteindelijke laskwaliteit aanzienlijk beïnvloeden. Vocht ontstaat vaak door condensatie van omgevingslucht in het slangenpakket als er niet gelast wordt.

 

Het meten van het dauwpunt bij kritisch laswerk is nog nooit zo eenvoudig geweest. De revolutionaire PurgeNet™ Dew Point Purging Gas Moisture Sensor™ past op elke PurgEye® monitoren die tot op 1 ppm (nauwkeurig tot 10 ppm) afleest. De meetgegevens worden weergegeven op het OLED scherm van de PurgEye® monitor in split-screen Dus zowel het percentage zuurstof (O2) als het vochtgehalte (H2O) worden weergegeven als ppm waarde.