PurgEye® 1500

Site

Deze zuurstofmonitor is voortgekomen uit de wens van klanten in de offshore en pijpleidingbouw om een onverwoestbare monitor te leveren. Onder de meest extreme omstandigheden doet de PurgEye® 1500 Site zijn werk en het OLED display is ook buiten goed afleesbaar. De betrouwbare kwaliteit van Huntingdon Fusion volledig geïntegreerd in een slagvast koffer en heeft beschermingsklasse IP68.

✔️ Nauwkeurig tot 10 ppm
✔️ Slagvaste IP68 behuizing
✔️ Optioneel extern alarm
✔️ Long life sensor

$

PurgEye® 1500 Site brochure EN PDF

$

PurgEye® 1500 Site FAQ EN PDF

Inruilen? Ja, graag!

Je oude kapotte monitor is geld waard. Ruil ‘m in op een nieuwe PurgEye® monitor. Het merk, de leeftijd of de staat van de monitor is niet belangrijk. Lever je monitor (met printplaat, display en sensor) in en ontvang een aantrekkelijke korting op een nieuwe gekalibreerde PurgEye® monitor.
Meer weten? +31 (0)88 70 80 700 of info@pipeq.nl

 

Zie wanneer je kunt lassen

PurgeAlarm™ visual indicator

Het PurgeAlarm™ is een visueel hulpmiddel dat is geschakeld met de alarmfunctie van de PurgEye® zuurstofmonitor. De signaalzuil is IP66 geclassificeerde en heeft een enkel rood licht of een combinatie van rood en groen licht. Rood betekent stoppen met lassen of nog niet beginnen met lassen. Groen betekent dat de gemeten ppm waarde keurig binnen het ingestelde bereik ligt.