PurgEye® 200

Rechargeable

De compacte PurgEye® 200 is oplaadbaar en meet tot maar liefst 10 ppm. Deze ideale zuurstofmonitor voor hoogwaardig on-site pijplaswerk heeft een geïntegreerde pomp en een instelbaar audiovisueel alarm tussen 1 en 999 ppm. Verder is deze monitor met OLED display voorzien van uitgebreide functies en aansluitingen voor accessoires. Zie hiervoor de vergelijkingstabel.

✔️ Nauwkeurig tot 100 ppm
✔️ Meetbereik 1000 tot 10 ppm
✔️ Vacuümpomp en alarmfunctie
✔️ Long life sensor

$

PurgEye® 200 Rechargeable brochure EN PDF

$

PurgEye® 200 Rechargable FAQ EN PDF

Inruilen? Ja, graag!

Je oude kapotte monitor is geld waard. Ruil ‘m in op een nieuwe PurgEye® monitor. Het merk, de leeftijd of de staat van de monitor is niet belangrijk. Lever je monitor (met printplaat, display en sensor) in en ontvang een aantrekkelijke korting op een nieuwe gekalibreerde PurgEye® monitor.
Meer weten? +31 (0)88 70 80 700 of info@pipeq.nl

 

Hou controle over je las

PurgeNet™ smart cable

De innovatieve PurgeNet™ Smart Cable kan slimme accessoires met elkaar verbinden, waaronder het PurgeAlarm™ dat tijdens het lassen een visuele waarschuwing geeft in geval van stijgende of dalende zuurstofniveaus of voor het tijdig opladen uw zuurstofmonitor. De PurgeNet™ Smart Cable kan ook gebruikt worden in combinatie met PurgeLog™ software.