PurgEye® 600

All-In-One

De meest uitgebreide zuurstofmeter is ongetwijfeld de PurgEye® 600 All-In-One. Deze monitor heeft het grootste meetbereik: van atmosferisch 20,94% zuurstof tot 10 ppm. Middels het 3,2 inch kleuren touch screen display zijn alle functies eenvoudig bereikbaar en vrij in te stellen. Met de PurgeLog™ software is voor gecertificeerd laswerk alle data eenvoudig vast te leggen.

✔️ Nauwkeurig tot 10 ppm
✔️ Meetbereik 20,94% tot 0,01% zuurstof
✔️ PurgeLog™ software
✔️ Long life sensor

$

PurgEye® 600 All-In-One brochure EN PDF

$

PurgEye® 600 All-In-One FAQ EN PDF

Inruilen? Ja, graag!

Je oude kapotte monitor is geld waard. Ruil ‘m in op een nieuwe PurgEye® monitor. Het merk, de leeftijd of de staat van de monitor is niet belangrijk. Lever je monitor (met printplaat, display en sensor) in en ontvang een aantrekkelijke korting op een nieuwe gekalibreerde PurgEye® monitor.
Meer weten? +31 (0)88 70 80 700 of info@pipeq.nl

 

Zie wanneer je kunt lassen

PurgeAlarm™ visual indicator

Het PurgeAlarm™ is een visueel hulpmiddel dat is geschakeld met de alarmfunctie van de PurgEye® zuurstofmonitor. De signaalzuil is IP66 geclassificeerde en heeft een enkel rood licht of een combinatie van rood en groen licht. Rood betekent stoppen met lassen of nog niet beginnen met lassen. Groen betekent dat de gemeten ppm waarde keurig binnen het ingestelde bereik ligt.